O nama - produkcija South Media

Go to content

Main menu:

O nama

Od avgusta 2015. godine, kada je osnovana, pa do danas produkcija „South Media“proizvodi emisiju „Sport jugoistočne Srbije“ koja se emituje na SOS kanalu. Kroz tu emisiju uspešno je realizovano više projekata iz domena sporta u Nišu, Aleksincu, Babušnici, Beloj Palanci, Pirotu, Prokuplju, Sokobanji, Vlasotincu, Knjaževcu;

Od decembra 2015. TV produkcija „South Media“ iz Niša učestvuje u realizaciji projekta Sportskog saveza Niša „Sport sa Nišlijama“ u okviru kojeg se jednom nedeljno u premijeri i tri puta reprizno emituje emisija „Zona sporta“ na TV Zona plus.  

Produkcija „South Media“ je u toku 2016. realizovala televizijski serijal „Lokalni sportski idoli“ koji je, kroz  dvadesetpetominutne epizode emitovan na  TV Zona plus i koji je postavljen na jutjub kanalu „South Media. Realizacija emisije nastavljena je i 2017. godine. Prvi projekat podržao je Grad Niš, dok je drugi, pod nazivom „Mladi sportski idoli“ koji je emitovan i na SOS kanalu, podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije. Treći nastavak ovog projekta u 2018. godini podržalo je Sportsko udruženje „Sportski novinar“. U pripremi je i četvrta sezona proizvodnje i emitovanja ovog serijala.

Produkcija „South Media“potpisuje i proizvodnju emisije „Zauvek šampioni“ koja je kroz serijal od 5 epizoda predstavila najbolje sportiste i veterane niškog sporta povodom 40. jubilarnog proglašenja najboljeg sportiste Niša u 2018. godini. Ovaj projekat sufinansirao je Grad Niš-Sekretarijat za kulturu i informisanje Gradske uprave grada Niša.

Projektni tim„South Media“ proizveo je i serijal „Legenda o niškoj košarci“ – dokumentarni serijal od 6 epizoda koji se emituje na TV ZONA i SOS kanalu, kao i na portalu Sport juga. Ovaj projekat finansijski je  podržalo Sportsko udruženje „Sportski novinar“posredstvom Sekretarijata za omladinu i sport Gradske uprave grada Niša-
Produkcija „South Media“ pruža logističku i tehničku podršku i saradnju u proizvodnji i projektima čiji su nosioci druge produkcije i mediji.

Rad produkcije je veoma zapažen i cenjen u sportskim krugovima u Nišu i ostalim gradovima i opštinama na jugu i istoku Srbije, o čemu svedoči kontinuitet izveštavanja, ali i nagrada „Najbolji sportski novinar“  koju dodeljuje Sekcija sportskih novinara Niša , a koja je u 2018. godini dodeljena dvojici članova projektnog tima Sport juga i  „South Media“ – Branislavu Ignjatoviću i Draganu Panajotoviću.


 
Copyright South Media 2019. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu